Szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSOK

 

SMINKTETOVÁLÁS

A sminktetoválás korunk divatja, ami nem véletlen, hisz ebben a rohanó világban egyre kevesebb idő jut magunkra (így a sminkelésre is).
Ebben lehet segítség ez a megoldás, ami a választott technikától függően, 2-5 évre szól. Előnyei közé sorolható még, hogy szebbé teszi az arcot, kihangsúlyozza a kontúrokat. Fontos, hogy együtt válasszuk ki a megfelelő színt és formát, ami valóban illeszkedik az Ön egyéniségéhez, arctónusához. Nagy szerepet kap az is, hogy hideg vagy meleg színárnyalat kerüljön a bőrbe. Ajánlom sportolóknak, időhiánnyal küzdőknek, kényelmet, egyszerűséget kedvelőknek és mindenkinek, akinek fontos az ápolt igényes külső.

A szemöldök sminktetoválása egy hosszú távú kényelmes és hatékony megoldás a szemöldök megfelelő kiemelésére, esetlegesen a természetes szemöldök igényes korrekciójára. A száj sminktetoválással hangsúlyosabbá tehetjük ajkunkat, szebbé tehetjük formáját, élesíthetjük a kontúrokat és elkerülhetjük a rúzs kellemetlenségeit. A szemhéj sminktetoválása szintén előnyös megoldás, ha kényelmetlennek érezzük a napi sminkelést és szeretnénk helyette egy tartós megoldást.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Arc és Testkezelések

A Medical beauty Luxury egy igényes szalon Zuglóban . A szépségszalonban a sminktetoválás mellett arckezelések is zajlanak. Célunk, hogy elégedettebbé tegyük vendégeiket, önbizalmuk növekedjen. Kezeléseink prémium termékekkel és gépekkel történnek, hosszú távú megoldást nyújtanak a legmakacsabb esztétikai problémák ellen is.

TOVÁBB

Sminktetoválás oktatás

Alap és haladó tanfolyamainkon
- magabiztos megszerzett tudást adunk,
- mivel 1-2 fős oktatást tartunk, minden tanulónkra maximális figyelmet fordítunk
- rövid, de intenzív tanfolyamokat szervezünk
- az alapfogásoktól kezdve a legújabb és legprofesszionálisabb módszerekig oktatunk
- folyamatosan nyomon követjük a legújabb szakmai trendeket, így a legmodernebb technikákat oktatjuk
- kizárólag csúcsminőségű eszközöket, és anyagokat használunk

TOVÁBB

Müszempilla építés

Nem vagy elégedett a szempilláddal? Reggelente vágysz a kifogástalan külsőre smink nélkül is? Nem szeretnél többet a szempillaspirállal bajlódni? Van rá megoldás. Mindenki megérdemli az igéző tekinteteket. Egy szépen felépített és megtervezett szempillafelhelyezés garantálja a természetes, ám de érzéki tekinteteket. “Egy nő, aki tudja, hogy kicsoda és mit akar, a leggyönyörűbb az összes lény között.”

TOVÁBB

Orvosi tetoválás

Orvosi tetoválások a Medical-beuty Luxury szalonban. Esztétikai és heg tetoválások tetoválások. Areola tetoválás (mellbimbó tetoválás). Areola tetoválás – esztétikai megoldás látványosan, mégis láthatatlanul. Vitilogo/leukoderma tetoválás – a pigmenthiányos területekre

TOVÁBB

Sminktetoválás javítás, tetoválás eltávolítás

Nem gond többé a félresikerült, nemkívánatos tetoválások eltávolítása, pigmentfoltok kezelése.
A Q-kapcsolt Nd:YAG lézer készülék barna foltok, pigment problémák, tartós make-up és tetoválások eltávolítására is alkalmas.

TOVÁBB

bejelentkezés

 

Felkeltettük az érdeklődésedet? Szeretnél tartós, igényes és esztétikus sminktetoválást?
Nem kell mást tenned, csak jelentkezz be hozzánk! Nincs várakozási idő!

Online bejelentkezés

 

Foglalj időpontot online naptárunkban!
A naptárban a zölddel jelölt időpontok közül választhatsz. Nincs más dolgod, mint ide kattintani, és követni az ott leírtakat.

Telefonos bejelentkezés

 

Hívj minket, vagy kérd ingyenes visszahívásunkat!