Sminktetoválás Garanciával

Mi a Luxury sminktetováló és Szépítő stúdiókban nemcsak imádunk alkotni, de garanciát is vállalunk!
- Garantáljuk hogy bőven szánunk rád időt! ( Csak és kizárólag a beleegyező nyilatkozatod kitöltése után, kizárva a kontraindikációkat és tájékoztatva a sminktetoválás lépéseiről kezdjük meg a kezelést )

- Garantáljuk, hogy megmondjuk, ha egy általad elképzelt technika nem áll jól neked.

Persze nem kötelező elfogadnod a véleményünket, de szívesen ajánlunk neked egy hozzád illőbbet.

Kellőképpen elmagyarázzuk neked a technikák közti különbségeket, portfóliónkba meg is mutatjuk neked ezeket és alátámasztjuk a miérteket.

- Garantáljuk, hogy alaposan megtervezzük, berajzoljuk a formát és csak a te elfogadásodat követően kezdjük el tetoválni a tartós sminkedet.

- Garantáljuk, hogy sminktetoválásod magas szakmai képzettséggel rendelkező kollégáink készítik neked, több èves kozmetikai és sminktetováló tapasztalattal, akikből a szakmai alázat, kedvesség és figyelmesség sem hiányzik.

- Garantáljuk, hogy reggelente hálás leszel nekünk, mert időt, energiát spórolunk neked.

- Garantáljuk, hogy párod is elégedett lesz az eredménnyel a gyógyulási folyamat lezajlása után.

- Garantáljuk, hogy a korrekciót a megfizetett ár tartalmazza 3 hónapon belül. (Ha külföldön élsz és nem tudsz hazajönni vagy más okból kifolyólag kicsúsztál az ingyenes korrekciós időből, 6 hónapon belül 30 % -os áron frissítjük fel sminktetoválásodat. A nálunk készült, de az évek alatt már megfakult, elhalvanyodott, jó formájú sminktetoválásodat 70 % -os áron készítjük neked. )

- Garantáljuk, hogy mozgássérült vendégeinket is akadálymentesen, kellő segítséggel fogadjuk Pillangó utcai üzletünkbe.

- Garantáljuk, hogy barátaidtól, családodtól, szeretteidtől nem győződ majd a bókokat, irigyeidtől pedig a szúrós tekinteteket bezsebelni. 🙂

bejelentkezés

Felkeltettük az érdeklődésedet? Szeretnél tartós, igényes és esztétikus sminktetoválást? Nem kell mást tenned, csak jelentkezz be hozzánk! Nincs várakozási idő! Hívj minket, vagy kérd ingyenes visszahívásunkat!