Referenciaszalonjaink

REFERENCIASZALONJAINK

A Luxury - Suzy beauty referenciaszalonok sminktetováló- kozmetikusai nemcsak kiváló szakemberek, de elhivatottságuknak köszönhetően minőségi kozmetikai, sminktetováló termékek mellett döntöttek, így nyerték el üzleteik a Luxury - Suzy beauty referenciaszalon címet.

Az alap sminktetováló tanfolyamon túl, haladó sminktetováló képzéseiket a Luxury-Suzy beautynál sajátították el.

Munkatársaink tudása havonta frissül , első kézből sajátítják el a legújabb technikákat, így nemcsak magabiztosak, hanem naprakészek is.

Referenciaszalonjainkban kolléganőink organikus és unorganikus saját márkás pigmentjeinkkel készítik el a sminktetoválásokat ( a vendégek igényeihez igazodva ) , amelyek megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak, EU-s szabványoknak, ISO 9001-es certificattal és test reportokkal is rendelkeznek.

Kozmetikusaink az általunk előírt esztétikai és higiéniai előírásokat betartják, a vendégeket tiszta, modern, exkluzív környezetben fogadják.

Üzleteikben a “ Luxury-Suzy beauty” logóval ellátott saját márkás sminktetováló gépeink egyikét használják, melyeknek motorjai erősebbek, kéziegységei precizebbek, kifinomultabbak, mint külsőre hasonló társaié, a gyártó nagyüzemi használatra fejlesztette ki, külön a mi kérésünkre.

Svájci motorral, könnyen kezelhető panellel készültek, orvosi pigmentálásra és mezopenes kezelésekre is alkalmasak.

( Ha kozmetikus vagy és te is szeretnél közénk tartozni , hivj bizalommal te is! )

+36 70 593 2031

Luxury -Suzy beauty referenciaszalonok: 

- Medical-beauty Luxury Sminktetováló és Szépítő Szalon (GYSGY egészségházon belül)

Cím
1149 Budapest, Pillangó utca 12. 1/108

- Luxury VIP Nyíregyháza
Cím
4400 Nyíregyháza, Luther utca 5.